Buku Mini Asmaul Husna Design Baru
Assalamualaikum wbt.

Lama tak update tentang Mini Asmaul Husna di sini.

Gambar di atas ini ialah design baru Buku Mini Asmaul Husna yang kami jual. Cantik, warnanya ungu dengan corak berwarna emas. Isi dalamnya masih sama seperti buku mini Asmaul Husna yang lain. 

Dalam simpanan kami ada ready stock 100 unit, tetapi jika anda mahu lebih in sha Allah kami boleh ambil daripada penerbit secepat mungkin. In sha Allah stok masih banyak lagi (setakat hari ini).


Asmaul Husna Mini ni biasanya dibeli secara borong oleh pelanggan - pelanggan saya untuk dijadikan sebagai #doorgift majlis mereka contohnya majlis perkahwinan, bertunang, aqiqah, doa selamat dan lain-lain keraian.

Selain tu, ada juga yang beli untuk diwakaf dan disedekahkan kepada pihak masjid, rumah kebajikan, rumah orang-orang tua mahupun di majlis-majlis tahlil atau majlis-majlis rasmi misalannya mesyuarat tahunan atau kem motivasi. 

Pelanggan-pelanggan saya ramainya di kalangan peniaga. Mereka jadikan buku mini ini sebagai free gift untuk pelanggan- pelanggan yang membuat pembelian dengan mereka. Mereka beli untuk tujuan sedekah, kerana sedekah ini memudahkan rezeki menghampiri kita. Tambahan pula bersedakah bahan-bahan ilmiahyang bermanfaat seperti Buku Mini Asmaul Husna ini. Anda bersedekah, orang yang terima tersebut gembira, anda dapat pahala. Kemudian dia baca dan amalkan, lagi berganda ganjaran anda terima. In sha Allah. 

Designs sebelum ini juga ada yang masih available:


Jika anda nak setkan dengan Yaasin Mini pun ada


Asmaul Husna Pakej Berkotak

Ok, mungkin ada yang tertanya-tanya sama ada gambar di atas tu hanya hiasan atau memang ada pakej kotak?

Ya, kami ada pakej kotak, juga untuk pembelian secara borong. Contoh lain gambar berkotak seperti di bawah ni ye. Setiap kotak ada pvc transparency yang menutup bahagian hadapan. Jadi, anda boleh masukkan barangan lain yang sesuai contohnya tasbih, brooch, candy dan sebagainya.Jika anda juga berminat nak dapatkan Buku Mini Asmaul Husna ini, dipersilakan hubungi kami melalui medium-medium di bawah.
Puan Mai 
MAIA Natural Resources
(00225914-T)
Pengedar Sah MMR, ATM dan Agen Sahabat atTaqwa
SMS / WA / TELEGRAM: 012 3302067 (digalakkan untuk respons segera)
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina
Instagram: @bukumaia

#doorgift
#asmaulhusnamini
#doorgiftislamic
#yaasin

0 comments: