Alhamdulillah, setelah setahun berlalu, rekaan buku mini Yasin yang kami edarkan boleh dikatakan sold out. Kesian pada pelanggan-pelanggan akhir-akhir ini sebab tak banyak pilihan yang tinggal. 

Maka, kami nak uar-uarkan design terkini buku mini Yasin yang ada sekarang. Baru je siap cetak panas-panas lagi ni. Alhamdulillah, setelah dimuat naik ke media sosial dan kumpulan-kumpulan WhatsApp, rata-rata tertarik dan jatuh hati dengan design baru ni. 

Berkebetulan pula kita nak menyambut Ramadhan tak lama lagi, saya kira sesuai sangatlah bagi sahabat yang mahu menambah saham akhirat dengan jadikan naskhah comel ini sebagai sedekah Ramadhan. Boleh juga dijadikan souvenir sempena majlis khatam al-Qur'an. In sha Allah, pahala berterusan selagi diamalkan.

Baik, jom kita tengok corak-coraknya yang cantik-cantik ni:




Ada 8 corak kesemuanya memikat hati. Kali ni corak banyak bunga-bunga dan batik. Dalam banyak-banyak ni, saya paling suka no. 4. Hehe. Ini pada pandangan mata saya la. Kalau ikut pengalaman saya, minat pelanggan ni berbeza-beza termasuklah warna. Oh ya, nak campur-campur design pun boleh, jangan risau. Cuma, untuk pembelian dengan harga borong ada minimum order iaitu 50 unit.

Kami juga menawarkan pakej surah Yasin ini dengan #kotakyasin dan #tasbih mini. Selain itu, boleh juga kalau nak setkan dengan buku mini Asmaul Husna. Ada design yang sengaja kami buat sama, Yasin dan Asmaul Husna.


Kotak Yasin dengan hiasan bunga berwarna emas dan perak.

Gambar di atas ni hanya kotak sahaja ye, usah salah faham. Yasin daripada design pilihan tadi, kita masukkan pula dalam kotak ni. Kalau ambil pakej tasbih mini, pun boleh masuk sekali. 


Inilah tasbih mini yang kami bekalkan. Ada macam-macam warna. Boleh juga request warna pilihan, TETAPI kami sangat-sangat galakkan tempahan tasbih dibuat awal sebab tasbih ini handmade dan homemade. Di musim-musim cuti dan Ramadhan order tasbih ni banyak, jadi kami sangat mengharapkan tempahan awal. 



Ini pula design Asmaul Husna yang boleh anda pilih. Mungkin nak Yasin dan Asmaul Husna sekali. Boleh saja.

Berminat?

Sebarang pertanyaan / tempahan bolehlah hubungi kami melalui medium di bawah:

Mai

SMS/WHATSAPP: 012 3302067 (Mai)
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina
FB PERIBADI: Maizura Osman
INSTAGRAM: @bukumaia

Bismillahirrahmanirrahim.

Alhamdulillah, dah lebih kurang sebulan buku Rahsia Bapa Viral Kebangsaan (RBVK) ni berada di pasaran dan sampai ke tangan pembaca. Tahniah buat pembaca-pembaca yang membuat pre-order dan dapat buku dengan tanda tangan penulis.

Walau bagaimanapun, buat yang baru tahu tentang buku viral ni, atau mungkin baru jumpa iklan ni...jangan risau ye. In sha Allah, buku ni masih ada stok lagi pada kami. Hubungi je kami dan buat tempahan anda. Harganya sebagaimana dalam gambar, RM25 sahaja. Pos dalam semenanjung RM8. Pos Sabah Sarawak RM11. 


Di sini saya nak kongsikan apa kata pembaca kami tentang buku ni. Mereka ini kawan-kawan saya, lama dan baru. Mereka ini ialah usahawan yang dah lama berkecimpung dalam dunia pernigaan secara online dan offline. Tapi, banyak ilmu atau rahsia yang mereka baru tahu apabila baca buku ini. Menarikkan?


Denggg! 
Baru baca 1 chapter
Terus jumpa banyak benda dah buat salah rupanya
Fesbuk = story

Nak tau lagi? Baca la sendiri. hehe



Memandangkan ilmu di dada yang sekelumit buih di lautan, maka saya ambillah inisiatif nak menambah ilmu dengan membaca.



Wow..
Memang seronok la baca buku ni...
Baru faham macam mana tentang alam maya ni


Inilah sebahagian testimoni yang dapat saya kongsikan dengan anda semua. Mereka teruja apabila membaca buku RBVK ini. Mereka dapat 'sesuatu' yang 'rare' daripada buku ini. Selalunya saya akan terus minta mereka Follow penulis Khairul Hakimin Muhammad di Facebook supaya dapat terus-terusan belajar daripada beliau. Bagaimana beliau boleh maintain dan tambah follower kepada 111, 450 (setakat entri ini ditulis). Anda tak mahu ke?

Ok, saya belanja sikit gambar isi kandungan buku ini ye.



Bagaimana nak beli?

Mudah saja, hubungi saya melalui salah satu daripada medium di bawah ini ye.


Mai

SMS/WHATSAPP : 012 3302067 
FB PERIBADI: Maizura Osman
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina
INSTAGRAM: @bukumaia
Jom taaruf di awal April ni๐Ÿ˜
Four Names I go by
1. Zura
2. Maizura 
3. Mai O
4. Mai
Four Places I've Worked
1. PPBL UKM
2. SRI Al-Amin
3. Uniten
4. ATMA UKM
Four Movies / Drama I love to watch
1. Dilwale Dulhania Le Jayenge - Hindustan
2. Be Careful With My Heart - Filliphine
3. A Prince Who Turns Into A Frog - Taiwan
4. The Sweet Spy - Korean
Four Places I have been (live)
1. Lenggong, Perak
2. Ipoh, Perak
3. Gombak, Selangor
4. Bangi, Selangor
Four Things I love to eat
1. Sup
2. Gulai Tempoyak
3. Laksa
4. Nasi Goreng

๐Ÿ˜†
Favorite Drinks
1. Air suam
2. Air sirap kenduri. hehe
3. Cendol
4. Soy protein shake

Saja ja..ni status copy paste di Facebook sebenarnya. Manalah tahu ada yang nak kenal-kenal kita. hehe.