Giveaway Kesyukuran Blog MAIA

Alhamdulillah, di kesempatan ni saya sebagai empunya blog Min Aina Ila Aina  (MAIA) ni nak adakan GA buat pertama kali. Giveaway ni sebagai tanda kesyukuran saya direzekikan dengan biasiswa dalam pengajian kali ni dan juga untuk menghargai pembaca blog ni yang saya sendiri taktau berapa kerat gamaknya.


Kalau dah namanya GA, mesti ada hadiahnya kan. Hadiahnya simple-simple saja, barangan keluaran Cosway sebagaimana di bawah (gambar pun tak snap sendiri, google saja):


Ok, ni gambar yang lebih jelas


Syarat-syaratnya mudah saja:


1)Terbuka kepada sesiapa yang pernah baca blog MAIA tak kisahla pernah tinggal jejak ke tidak, follower atau pun tidak. 


2)Mereka yang berada di luar negara juga boleh turut serta asalkan ada alamat surat-menyurat di Malaysia.


2)Bagi sesiapa yang berminat untuk turut serta, sila tinggalkan komen di entri ini dengan meninggalkan nama (ringkas) dan alamat emel untuk dihubungi.


4) Tarikh tutup adalah pada 18 November 2011, jam 5.00 petang waktu Malaysia.(Memandangkan SV saya balik dari Korea pada 19 Nov maka lepas tu dah tak boleh ngadap blog saja.hihi.)


5) Tidak wajib follow blog ni, tapi untuk senang nak tengok update boleh la follow.


6) Pemenang ditentukan secara cabutan tapi siapa yang akan buat cabutan belum ditentukan lagi.


Sekian dahulu pengumuman Giveaway Kesyukuran Blog MAIA. 

12 comments:

mas said...

Salam mas nak join jugak

nama:mas ibrahim

email:imasheeta@yahoo.com

Min Aina Ila Aina said...

W'salam, Mas.
Ahlan wasahlan...selamat datang dan selamat menyertai GA. Semoga bertuah:-)

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

Salam

ZaiKuLiM singgah join ga kat cini

nama:zainab(zaikulim)

email:zbintim@yahoo.com.my

blog:http://zaiikulim.blogspot.com

tq

Min Aina Ila Aina said...

Ok Zai, tq. nanti saya singgah sana.

syakila said...

salam

Kila join

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/

nama:shakila zainun

email:syakila.zainun@yahoo.com

taufidris said...

Taufid

taufidr@yahoo.com

Ogy said...

Ogy join jugak:)

nama:fauziah(ogy)

email:fauziahkamarudin@ymail.com

inahasan said...

Roslina hasan(inahasan)

ina_hasan@yahoo.com

sarah said...

siti sarah

email:sarahghazali84@yahoo.com

*assyiera* said...

assalamualaikum~
saye join yea :)
assyiera : ieraassyiera@gmail.com

wah, tahniah yea dapat biasiswa!
teringin nak dapat jugak tuk ijazah nanti, insyaAllah :)

*assyiera* said...
This comment has been removed by the author.
*assyiera* said...

oh, lupe pulak, mai la tengok cara buat mee udang saye :

http://ieraassyiera.blogspot.com/2011/11/mee-udang.html
tenkiu :)