RESTOCK! Buku Mudahnya Menjemput Rezeki November 2014

RESTOCK! Buku Mudahnya Menjemput Rezeki 

November 2014Alhamdulillah, restock sekali lagi Buku Mudahnya Menjemput Rezeki.

30 buah telah pun dimiliki oleh seorang pembeli. 10 buah lagi sudah dtempah. Ramai yang bertanya dan in sha Allah akan memilikinya sekiranya itu rezeki mereka. Ternyata, walaupun buku ini bestseller MPH bagi tahun 2013, giat juga dijual secara online, pendek kata rasa macam ramai sangat yang dah kenal dan memiliki buku ini. Namun, sebenarnya masih raaaamaai yang belum tahu atau memiliki dan membaca serta beramal dengan ilmu di dalamnya. Semoga usaha kecil kami menjadi pengedar buku ini menjadi asbab atau pemudah kepada rezeki anda pembaca di luar sana untuk mendapat SESUATU daripada buku ini.

Siapa Penulis Buku Mudahnya Menjemput Rezeki (Buku MMR)


Buat anda yang belum pernah tahu tentang buku ini, mari saya perkenalkan anda dengan Ustaz Fathuri Salehuddin, penulis buku ini.Isi Kandungan Buku Mudahnya Menjemput Rezeki (Buku MMR)Harga Buku MMR:

RM18 / RM20 ( SS)

Harga Buku Mini MMR:

RM2.70 / RM3 (SS)


Berminat mendapatkan Buku MMR ? 
Penghantaran boleh dibuat melalui pos / kurier ke seluruh Malaysia.
Anda boleh dapatkan Buku MMR versi penuh atau versi mini daripada kami dengan menghubungi saya melalui mana-mana medium di bawah: 

Puan Mai 
(MAIA Natural Resources)
PENGEDAR BUKU MMR
SMS / WA: 012 3302067
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina

 
*Bagi yang berminat mendapatkan buku ini secara self-pickup dan pembayaran tunai, kami berada di Bandar Seri Putra, Bangi. (Berdekatan KUIS, Bukit Mahkota, Bangi Lama, Nilai 3, Stesen Komuter Bangi, UKM, Bandar Baru Bangi dan Kajang). Penghantaran melalui pos boleh dilakukan ke seluruh Malaysia, Sabah Sarawak dan negara-negara yang menerima perkhidmatan Pos Malaysia.

0 comments: