Saya Pengedar Buku 21 Formula Hidup Luar Biasa

Saya Pengedar Buku 21 Formula Hidup Luar Biasa

Penulis:
 Ustz Asraff Ayob
 Dr. Azizan Osman

Dr. Azizan Osman atau initialnya yang sangat popular iaitu DAO tidak perlu diperkenalkan lagi. Seantero Malaya memang kenal DAO. Beliau merupakan usahawan yang jutawan dan juga dermawan ilmu. Seorang pemimpin kejurulatihan dalam bidang keusahawanan, seminar-seminar beliau dihadiri ribuan peserta. Antara seminar yang paling mendapat sambutan ialah IMKK yang biasanya berlangsung selama 4 hari.

Buku ini, 21 Formula Hidup Luar Biasa merupakan sebuah buku formula yang menghimpunkan modul-modul IMKK tetapi dipaparkan dalam bentuk sebuah coretan pengalaman penulis, iaitu Ustaz Asraff Ayob yang juga merupakan salah seorang pelajar atau alumni DAO. 

Kata penulis, menyiapkan buku ini tidak mudah. Modalnya sahaja menghabiskan ribuan ringgit, tidak termasuk ilmu, idea, masa dan penat lelah penulisnya. Akhirnya, Februari 2015, termaktublah ia sebagai sebuah buku yang diberi judul 21 Formula Hidup Luar Biasa. Buku ini tebal, setebal 400 halaman. Harganya? Hanya RM45.90 sahaja. Jika ingin dibandingkan dengan ilmu di dalamnya, harga ini terlalu murah. Apatah lagi jika diamalkan ia bagaikan percuma sahaja kerana impaknya terhadao diri dan kehidupan kita mendatangkan pelbagai keluarbiasaan. 

Buku-buku DAO sememangnya mampu milik. Oleh kerana Dr. Azizan sendiri telah mengumumkan bahawa beliau tidak lagi mengadakan siri seminar percuma selepas ini, maka hanya tinggal video-video yang boleh ditonton di media sosial dan buku-buku inilah sahaja yang ada buat mereka yang tidak mampu atau tidak berkesempatan menghadiri seminar beliau selepas ini.

Dulu, saya juga tercari-cari buku-buku Dr. Azizan Osman ini. Jarang jumpa di kedai-kedai buku biasa. Nak pinjam di perpustakaan pun selalu tak available. Alhamdulillah, sekarang saya sudah menjadi pengedar buku terbitan Azizan Osman Publication. Cuma, buat masa ini saya belum ambil stok semua judul. Buku 21 Formula Hidup Luar Biasa ini menjadi buku pertama saya ambil daripada AOP. Alhamdulillah.

Jadi, bagi anda yang berminat memiliki buku ini, dipersilakan menghubungi saya melalui mana-mana medium di bawah. Saya akan balas dalam kadar segera, in sha Allah. Penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

#hidupluarbiasa
#21formulahidupluarbiasa
#azizanosman
#DAOPuan Mai 
MAIA Natural Resources
(00225914-T)
SMS / WA / TELEGRAM: 012 3302067
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina

 
*Bagi yang berminat mendapatkan buku ini secara self-pickup dan pembayaran tunai, kami berada di Bandar Seri Putra, Bangi. (Berdekatan KUIS, Bukit Mahkota, Bangi Lama, Nilai 3, Stesen Komuter Bangi, UKM, Bandar Baru Bangi dan Kajang). Penghantaran melalui pos boleh dilakukan ke seluruh Malaysia, Sabah Sarawak dan negara-negara yang menerima perkhidmatan Pos Malaysia.
0 comments: