Rasa Madu Quad Sedap Macam Madu Zaman Budak-budak Dulu Lah!




Ini review ikhlas daripada customer yang juga sahabat sesekolah saya dulu. Boleh ke Facebook beliau DI SINI. 

******************************************************************************************************

Macam madu masa budak2 dulu..
Masa kecik dulu memang almost setiap hari ambil madu & air gamat. Rasa macam takde paksaan pun, tapi sebab mak suruh.. so minum je la.

Sedap tau.. manis masam masin.. 
perghh memang boleh ketagih ๐Ÿ˜‹
Bila dah dewasa ni, tak jumpa pulak madu yang rasa macam tu. Nak describe pun tak tau macam mana rasa dia tu. Sampai dah lupa rasa dia tu camne. Jenis madu apa lagi la tak tau ๐Ÿ˜‚
Macam2 jenis dah try sebelum ni, tapi mostly manis ala gula je lebih . Dari yang beli kat Cameron sampai la yang kirim dari Yaman.. langsung tak kena dengan tekak. Eh, memang la madu tu manis kan tapi Dia ada rasa yang unik tau.
Sampai la baru ni, try beli madu stick ni..
Masa mula2 sedut tu, terkejut dengan rasa masam2 manis dia. Ye la , kita expect rasa dia manis kan ๐Ÿ˜…
Bila dah 2-3 stick, baru la datang ingatan rasa tu sama macam madu yang dok makan hari-hari masa kecik dulu.
Ohhh! Finally dapat madu dengan rasa yang diinginkan... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Konon2 beli yang stick dengan harapan mau la budak2 amalkan, sampai ke hari ni langsung deme tak sentuh. Naufal siap lari bila nampak mama bawak stick ni.
Hahaha
Nanti dah abis ni kita beli yang dalam botol pulak..
Kalau korang tercari2 madu asli memang piorrrr punya, contact Maizura Osman ni haaa..
Dia ejen Quad Meds.
Nak beli madu , make sure yang asli tau
Jangan korang cari madu macam si Izreen tu sudah!

*******************************************************************************************************************

Haaa...itu kata kawan saya Fadhilah. Ayat last tu kasi meriah saja. hehe. 


Ada banyak pilihan Madu Quad yang anda boleh pilih. Kalau nak cuba dulu boleh beli botol saiz kecil seberat 180gm sahaja. Atau, nak berbaloi kos pos boleh terus ambil botol besar seberat 2kg. Harga Madu Quad memang sangat sangat mampu milik. Saya pun mula-mula kenal Madu Quad ni rasa eh betul ke semurah ni? Sebab biasanya madu asli kan mahal. Kalau 100GM madu Australia pun dah berapa RM dah kan? Sekarang baru saya faham, harga ini memang harga madu lebah asli tempatan, namun keasliannya terjamin. 

Sebarang tempahan / pertanyaan:

Whatsapp: 012-3302067 (Mai)
Facebook: Min-Aina-Ila-Aina
Instagram: @maiasihat

0 comments: