Terukir di Bintang Yuna vs Kuimpikan Bintang Sean Ghazi

video


Teringat kat dua-dua penyanyi lagu ni masa tengok siaran ulangan AJL27(tengok online kat blog masa free). Bila nampak Aizat keluar nak nyanyi tu, terlintas kat kepala...rasanya kalau Sean Ghazi nyanyi lagi best kot. Sebab dia lagi biasa dengan lagu-lagu ala klasik ni. Apapun, Aizat nyani pun ok, rasa klasiknya dibandingkan nyanyian Yuna sendiri rasa macam moden. Tapi Yuna punye tetap original.

video

Jelesnya tengok body penari-penari dalam klip ni.

0 comments: