Buku Bisnes Cara Kami oleh Felinna dan Rafie : Ready Stock


Buku Bisnes Cara Kami by Felinna ini terus jadi buku paling laris di kedai kami @bukumaia. Alhamdulillah. Kami pun baru je restock BCK ni, dah dah menyusut dengan jayanya. 

Apapun, jangan risau sebab kami akan terus restock selagi mendapat permintaan yang menggalakkan daripada pembaca-pembaca semua.

Berapa harga buku Bisnes Cara Kami ni?Harganya cuma RM28 / RM30 (Sabah Sarawak) tidak termasuk kos pos. Kos pos bagi sebuah buku menggunakan Poslaju ialah RM7 / RM11 (Sbh Sarawak). Jika anda tempah lebih daripada sebuah, kos pos berubah mengikut berat buku.

Bagaimana nak buat pesanan buku Bisnes Cara Kami?

Mudah saja caranya.

Pertama sekali, anda hanya perlu hubungi kami melalui mana-mana medium yang kami akan nyatakan di bawah. Kami boleh dihubungi melalui SMS/WHATSAPP/TELEGRAM dan juga FACEBOOK FANPAGE. Emel juga ada tetapi mungkin respons agak lambat. Jadi, kami galakkan anda hubungi kami melalui WHATSAPP/ TELEGRAM / SMS. Lebih mudah. Nyatakan anda mahu tempah buku BCK dan kuantiti. Kami akan layan anda secepat mungkin.

Seterusnya kami akan memberitahu jumlah bayaran yang perlu dijelaskan mengikut tempahan anda. Anda boleh membuat pembayaran ke akaun kami sama ada melalui kaunter bank, cash deposit machine ataupun pindahan secara online. Setelah pembayaran dibuat, maklumkan kami beserta bukti pembayaran dan berikan nama, alamat dan no phone penerima tempahan anda.

Kami akan pos tempahan anda, tertakluk pada waktu operasi syarikat dan kurier. In sha Allah, sudah ramai yang berpuas hati dengan servis kami. Kami tidak suka delay tempahan pelanggan.

#bisnescarakami
#bukufelinna
#bisnesmuslim
#bukuniaga
#bukumaia
#bukuonline
#pengedarbck
Bagi yang berminat untuk mendapatkan buku ini, dipersilakan hubungi saya melalui mana-mana medium di bawah:
Puan Mai 
MAIA Natural Resources
(00225914-T)
Pengedar Berdaftar MMR, ATM, Legacy dan Sahabat atTaqwa
SMS / WA / TELEGRAM: 012 3302067 (digalakkan untuk respons segera)
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina
Instagram: @bukumaia

0 comments: