Mencari Cenderahati Majlis Khatam al-Quran dan Ihya' Ramadhan?

Alhamdulillah, sudah hari yang ke-7 umat Islam di Malaysia berpuasa. Setiap tahun, @bukumaia sentiasa dikunjungi pelanggan yang mahu mencari cenderahati yang sesuai untuk majlis khatam al-Qur'an. Tahun ini pun sama seperti tahun-tahun sebelumnya. 

Apa yang boleh kami tawarkan kepada anda ialah PAKEJ BUKU MINI yang cantik, comel lagi bermanfaat. 

POKET MINI ASMAUL HUSNADah lama menghilang, tiba-tiba ada stok terselit. Sekarang dah tinggal 400 unit sahaja lagi dan boleh habis bila-bila masa sahaja. 


BUKU MINI ASMAUL HUSNA 2018 SAIZ A6Di atas ni ialah barisan buku mini Asmaul Husna keluaran 2018. Dah berubah saiznya dan coraknya. Boleh juga ambil pakej dengan kotak macam gambar di atas ni. Nak pakej dengan tasbih mini pun boleh. Cuma, untuk tasbih kami tak ambil tempahan secara ad hoc sebab biasanya kami buat custom made. Maknanya, kalau nak cepat, mungkin kami tak cadangkan tasbih. 

Oh ya, kalau nak pasangkan buku mini Asmaul Husna ini dengan surah Yasin mini pun boleh. Kami dah buat corak sama siap-siap, sebab ramai yang minta nak dua-dua jenis buku ni. Boleh masuk dalam 1 kotak sahaja. 

TASBIH MINI PEARL / MARBLE

tasbih mini pearl warna lembut tasbih marble

marble


BUKU MINI MMR

Ini ialah Buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki (MMR) yang baru terbitan Pustaka Darul Iman. Isi dalamnya sama seperti edisi pertama (gambar semut). Namun untuk buku mini MMR in, penghantaran dibuat hanya melalui pos sahaja. 


Ok, jangan tunggu lagi sebab masa berlalu. Poslaju dan kurier semakin sibuk, kalau lambat-lambat risau tempahan anda tak sempat sampai pula sebelum majlis. 

Berminat?

Untuk respons segera: Whatsapp 012-3302067 atau klik link www.wasap.my/60123302067/khatamQuran 

Boleh juga pm di Facebook Fanpage kami Min-Aina-Ila-Aina

atau 

dm di Instagram @bukumaia

0 comments: