Sudah Dilancarkan: Ebook Terapi Dompet Berisi


Bismillahirrahmanirrahim. 

Pernah dengar tentang buku BAD (Bertanya Allah Dahulu)? Tahu juga dengan Teknik BAD? Kenal penulisnya iaitu Saudari Insyirah SA. 

Haaa..ni nak bagitau, saudari Insyirah telah pun melancarkan e-book terbaru beliau, yang pada asalnya merupakan salah satu status di FB. Status itu telah dikongsi sehingga beribu-ribu kali. Selepas itu, ramai pula yang dah cuba dan amalkan, memberi respons yang sangat positif. 

E-book Terapi Dompet Berisi (ETDB) edisi istimewa (special edition) ini merupakan projek yang beliau teruskan untuk memberi ilmu yang lebih bermanfaat kepada semua pembaca. Harganya sangatlah berpatutan, hanya RM15 sahaja. Kita biasa dengar harga e-book dijual dengan harga ratusan ringgitkan? Namun penulis hanya meletakkan nilai RM15 sahaja untuk anda mendapatkan e-book ini, terlalu jauh dengan ilmu yang dikongsi di dalamnya. Jika anda amalkan terus...maka berkali-kali gandalah yang anda bakal dapat in sha Allah. 

Berminat nak dapatkan E-book Terapi Dompet Berisi SE ini? 

Boleh hubungi kami melalui aplikasi Whatsapp di:

www.wasap.my/60123302067

Jika anda tidak menggunakan Whatsapp, boleh juga SMS atau Telegram kepada kami melalui nombor yang sama iaitu 012-3302067 (Mai). Sebarang panggilan telefon tidak diterima. 

*Perhatian: E-book ini akan diberikan kepada anda melalui emel. Oleh itu, pastikan anda mempunyai emel aktif.  

#ebook
#ebookrezeki
#terapodompetberisi
#ebookterapidompetberisi
#bukuBAD
#bertanyaAllahdahulu

0 comments: