T-Shirt Istanbul : Ole-ole Daripada SV

SV saya dan ex-SV saya bercuti ke Greece dan langsung ke Istanbul untuk honeymoon (taktau untuk tahun keberapa) sebelum puasa baru ni. Ha, pelik ke kenapa dua-dua SV saya ada affair? Hehe. Sebab mereka pasangan suami isteri. SV saya (isteri) belikan t-shirt di bawah ni untuk my lil Sofiy. Dah lama dia niat nak bagi Sofiy t-shirt tapi tak kesampaian sebab di Korea takde t-shirt budak kecik yang ada tulis nama negara Korea. Kira t-shirt untuk pelancong-pelancong la. Akhirnya terkabul juga hasrat hati beliau di Istanbul. Kemain ko Sofiy ye, umi punya SV, umi punya birthday dia yang dapat hadiah. Ni la share rezeki namanya. Sebab sebelum ni, saya yang dapat t-shirt Korea disebabkan t-shirt utk Sofiy takde jual.

t-shirt untuk anak

t-shirt untuk mak

Terima kasih daun keladi ye Prof :-)

2 comments:

Suliana Sulaiman said...

ala..bestnye sv kita blk jek dari bercuti terus mintak siapkan paper.. :)

Min Aina Ila Aina said...

Hehe..Su, SV Su nak bagi hadiah yang lebih gempak, LULUS Phd cepat-cepat, ada banyak publication.

SV saya memang boleh dikatakan tiap kali balik dari berjalan mesti ada ole-ole, paling tidak makanan. Saya siap kirim tu, FOC, dia pun segan nak terima kita bayar.

Saya ni asalnya GRA diorang, sebab tu la terlebih rapat.