Masalah angin, kembung dan senak perut, tak boleh makan sebarangan...tidak perlu risau dengan Peppermint-Ginger Plus

Lagi testimoni Peppermint-Ginger Plus. Sejak kebelakangan ni PGP memang menjadi sebutan. Mana tidaknya, bukan saja boleh mengatasi masalah angin bahkan punya pelbagai khasiat-khasiat lain yang menyihat tubuh dan menenangkan sanubari. Sebelum tengok manfaat PGP ni saya nak kongsi testimoni seorang rakan yang tak tahan dengan masalah angin, tapi tak tahan juga nak kawal selera bila makanan kegemaran dah ada depan mata.


Haa..kan selesai masalah. Janji ada bekal PGP,nikmatilah makanan kegemaran anda. Saya pun sekarang dan berani makan pengat labu kegemaran saya, jagung rebus, pulut, kangkung dan kacang panjang dan lain-lain. 

Apakah manfaat Peppermint-Ginger Plus yang terdiri daripada 4 herba semulajadi iaitu pudina, halia, Adas dan Jintan Manis ini?

Pudina: Melegakan otot perut, mampu menenangkan perasaan dan mood, membantu penghadaman, baik untuk demam dan selsema serta menyegarkan fikiran.

Halia: Halia bermanfaat untuk pencernaan, membuang angin dalam badan, melegakan ketidakselesaan perut, meredakan loya dan alahan mengandung, mengelakkan mabuk dalam perjalanan

Adas/ Jintan(fennel): Orang Eropah mengambil biji adas selepas makan untuk menghilangkan kembung perut, juga baik untuk sakit perut dan masalah usus.

Jintan manis (anise): Baik untuk masalah pencernaan, senggugut, batuk dan kahak, memberikan tenaga pada badan dan lembut pada perut.


Oh ye...PGP juga sesuai diambil oleh ibu mengandung yang mengalami alahan.

Untuk maklumat lanjut, hubung:

MAIA (SID 918631)
SMS: 012 3302067
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina


** Disclaimer
This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases. This product is just a supplement to help you stay healthy.

0 comments: