Isi Kandungan Buku Mudahnya Menjemput Rezeki

Bagi yang belum pernah bertemu atau membelek buku yang dikatakan hotseller ini, tentunya tertanya-tanya apakah yang BEST sangat dan SYOK sangat dengan buku ini? Sampaikan jadi fenomena sepanjang 2013? Malah penulisnya berhasrat agar buku ini dimiliki oleh sejuta jiwa sepanjang 2014? 

Buku ini, kulit hadapannya sahaja telah menambat hati saya. Warnanya, ilustrasinya, penuh metafora dan makna. Jom kita lihat pula isi kandungannya...dan saudara cuba pilih bahagian mana dan subtopik yang manakah yang saudara paaaling suka? 

Muka Hadapan Buku MMR

Buku ini mempunyai 4 bahagian, dan setiap bahagian ada pecahan-pecahan bab. Jumlah bab ialah 40 kesemuanya. Jumlah mukasurat tidak termasuk nota penulis ialah 184 halaman. Harganya? RM18 (semenanjung)/ RM20 (Sabah & Sarawak). Sangat berbaloi dimiliki, dengan kualiti kertas dan yang paling utama kualiti ilmu di dalamnya. Jika diamalkan, saya percaya kita akan mampu mengubah hidup kita menjadi lebih tenang, lebih positif dan tentunya lebih mudah.

Berminat memiliki buku ini? Mahu hadiahkan kepada seseorang?

Kami menjual buku Mudahnya Menjemput Rezeki versi penuh dan juga versi mini.

Harga buku Mudahnya Menjemput Rezeki (MMR) versi penuh: RM 18 /RM20 (SS)
                                                                                      versi mini   : RM2.00 / RM3 (SS)

Hubungi:

Puan Mai 
(MAIA NATURAL RESOURCES)
SMS / WA: 012 3302067
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina


*Bagi yang berminat mendapatkan buku ini secara self-pickup dan pembayaran tunai, kami berada di Bandar Seri Putra, Bangi. (Berdekatan KUIS, Bukit Mahkota, Bangi Lama, Stesen Komuter Bangi, UKM, Bandar Baru Bangi dan Kajang). Penghantaran melalui pos boleh dilakukan ke seluruh Malaysia, Sabah Sarawak dan negara-negara yang menerima perkhidmatan Pos Malaysia.

0 comments: