Buku Bersama Kesusahan Ada Kesenangan: Era Adlina

Buku Bersama Kesusahan Ada Kesenangan: Era Adlina


Bersama Kesusahan Ada Kesenangan

Ramai yang jatuh hati setelah melihat kulit hadapan buku Bersama Kesusahan Ada Kesenangan (BKAK) ini. Ya, memang cantik dan menenangkan, selembut peribadi penulisnya Puan Era Adlina. Namun, apa yang lebih memikat hati dan in sha Allah memujuk hati-hati kita ialah intipati dan mesej yang ingin disampaikan. 

Penulis umpama menulis novel dirinya sendiri, semata-mata untuk berkongsi dan mengajak semua pembaca menemui kesenangan yang selalu terlindung di sebalik kesusahan yang zahir. 

Blurp BKAK


In sha Allah, bagi yang mengambil hikmah daripada buku ini, anda akan tenang-tenang sahaja walaupun susah, sakit dan perit. Sungguh, susah itu menyebutnya mudah tetapi melaluinya hanya mereka yang pernah mengalaminya sahaja yang memahami. Kesusahan juga pelbagai, ujian manusia tidak sama. Namun, bagaimanakah kita mahu menukarkan kesusahan itu menjadi kesenangan? 

Jom kita layari sama-sama perjalanan itu bersama penulis. Berapakah harga buku yang indah ini? Hanya RM18 / RM20 (SS) sahaja senaskhah. Harga belum termasuk kos pos. In sha Allah, perkongsian dan ilmu di dalamnya sangat berbaloi dengan sejumlah wang yang kita laburkan itu.

Anda boleh dapatkan buku ini melalui saya. Caranya, hubungi saya melalui mana-mana medium yang saya sertakan di bawah, nyatakan tempahan dan saya akan berikan detail akaun bank untuk pembayaran. Sesudah membuat pembayaran berikan saya nama, alamat dan no tel penerima untuk saya poskan terus. Anda boleh juga belikan sebagai cenderamata dan buat surprise untuk yang tersayang.

Oh ya..anda boleh juga dapatkan judul-judul lain yang juga fresh dari kilang, baru diterbitkan.


Jika berminat, dipersilakan menghubungi saya melalui medium di bawah:

Puan Mai 
MAIA Natural Resources
(00225914-T)
SMS / WA / TELEGRAM: 012 3302067
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina

 
*Bagi yang berminat mendapatkan buku ini secara self-pickup dan pembayaran tunai, kami berada di Bandar Seri Putra, Bangi. (Berdekatan KUIS, Bukit Mahkota, Bangi Lama, Nilai 3, Stesen Komuter Bangi, UKM, Bandar Baru Bangi dan Kajang). Penghantaran melalui pos boleh dilakukan ke seluruh Malaysia, Sabah Sarawak dan negara-negara yang menerima perkhidmatan Pos Malaysia.

0 comments: