Pre-Order Buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki Dibuka Lagi: Julai 2016


Alhamdulillah, Buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki ini masih mendapat tempat di hati pelanggan-pelanggan kami di seluruh Malaysia. Rasa baru je penerbit buka pre-order Ramadhan hari tui, Syawal dah buka pre-order semula. 

Jadi, buat anda yang sedang mencari-cari cenderahati untuk pelbagai tujuan seperti #majlisperkahwinan, #majlisbertunang, #aqiqah, #doaselamat , #doorgiftseminar , atau saja-saja nak bagi #freegift untuk customer anda, tempahlah dengan kami segera! Tempahan pre-order ini sudah dibuka sekarang dan akan ditutup pada 22 Julai 2016. Untuk makluman, bagi melancarkan segala urusan tempahan dan penghantaran, semua pre-order memerlukan pembayaran secara penuh termasuk kos pos. Bercakap tentang pos ni, jika anda buat pre-order, anda memang untung sebab kos posnya sangat-sangatlah murah, dan hanya satu harga pos walau berapa pun kuantiti yang anda tempah. Eksklusif untuk pre-order sahaja:)

Trend Buku Mini MMR sekarang ini, dicetak oleh penerbit dalam kuantiti yang tidak sebanyak dahulu. Jadi, ready stock pada penerbit dan agen tidak begitu banyak. Cadangan saya, jika anda berhasrat menempah buku ini terutamanya dalam kuantiti yang besar, buatlah tempahan dalam tempoh pre-order.In sha Allah, anda akan puas hati dan senang hati kerana tempahan anda sudah tentu kami reserved. Jika anda mengharapkan ready stock pada kami, kami risau stock itu tidak dapat bertahan lama. Pernah berlaku, sebaik sahaja selesai dicetak, lebih kurang 2-3 hari ada pelanggan saya yang mahu membeli buku Mini MMR dalam kuantiti 1-2 ribu unit. Malangnya, 1 jam sebelum itu, stok buku penerbit juga sudah dibeli kesemuanya oleh pelanggan yang lain. Penerbit langsung tak sempat bawa balik pun dari kilang. hehe. 

Baiklah, cakap-cakap juga, tapi bagaimana nak order ni?

Jika anda juga berminat nak dapatkan Buku Mini MMR ini, dipersilakan hubungi kami melalui medium-medium di bawah.

Puan Mai 
MAIA Natural Resources
(00225914-T)
Pengedar Sah MMR, ATM dan Agen Sahabat atTaqwa
SMS / WA / TELEGRAM: 012 3302067 (digalakkan untuk respons segera)
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina
Instagram: @bukumaia

0 comments: