Get Clean Water Pitcher: Penapis Air Mini Yang Ringan, Berkualiti dan BerbaloiCantik dan eksklusif kan? Inilah Get Clean Water Pitcher yang dimaksudkan. Penapis air dalam bentuk jag. Mula-mula dulu saya pun hairan, betul ke ada penapis air semudah ini. Memang wujud dan Get Clean Water merupakan sistem penapis jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. 

Get Clean Water merupakan sistem penapisan air multipaten yang baru. Berbanding dengan jag air lain, Get Clean Water menggunakan blok karbon padu untuk membersihkan air serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean Water Menandingi Jenama Terkemuka Yang Lain. Mengapa?

 • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat.
 • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin.
 • Disahkan dapat menuras 303 liter (80gelen) air bagi setiap turasan - 2 kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
 • Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama.
Pilihan Bijak!
 • Hanya beberapa sen bagi seliter air (bandingkan dengan harga sebotol air minuman yang anda beli)
 • Air yang lebih bersih, sihat dan rasanya juga lebih enak
 • Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang dituras - TIDAK MEMERLUKAN KUASA ELEKTRIK
 • Ringan dan mudah dibawa - mesra perjalanan
 • Menjimatkan kos - tanpa perlu dimasak
 • Hanya memerlukan sekitar 4.5 minit untuk siap menuras satu jag air
 • Sangat sesuai untuk kegunaan sekeluarga, asrama, small office, dan pilihan unik sebagai hadiah perkahwinan.
SELAMAT
Get Clean Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association (WQA) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain lagi.

PILIHAN BIJAK
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan minum air botol. Dengan hanya beberapa sen seliter sahaja Get Clean Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penapis tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL
Get Clean Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM
Get Clean Water ini menggunakan sistem Penapis Jag Air Berblok Karbon Isian Semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Jangan bertangguh lagi, Get Clean Water sememangnya berbaloi untuk dimiliki kerana Shaklee sentiasa menawarkan yang terbaik untuk anda. Bagaimana ingin mendapatkan Get Clean Water Pitcher yang cantik ini?

#penapisairmini
#penapisair
#penapisairshaklee
#penapisairjag
#shakleebandarseriputra

* Disclaimer
This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases. This product is just a supplement to help you stay healthy.

Pertanyaan? Hubungi:


Puan Mai (SID 918631)
SMS: 012 3302067 (untuk respons segera)
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina

* MAIA merupakan pengedar Shaklee yang sah dan menerima pembelian secara Self Pickup (if stock available). Lokasi kami berhampiran kawasan Bandar Seri PutraBandar Bukit Mahkota, Bangi LamaKUISUKM dan Bandar Baru Bangi. Penghantaran melalui pos boleh dibuat ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

0 comments: