Cute Baby With Buchuk Contest

Cute Sofiy With Buchuk

buchuk contest


Dah lama dah tampal banner tapi hari last ni barulah terhegeh-hegeh nak buat entri. Harap tak terlambat lagi lah ye. Lynn dan Mrs. K bermurah hati menganjurkan contest Cute Baby With Buchuk.

Maka bersempena ulangtahun kelahiran Sofiy yang ke 18 bulan hari ni, maka umi nak pertaruhkan gambar di bawah ni. Pinky ni la buchuk Sofiy. Sejak Sofiy dalam hari lagi, sampaila sekarang inilah buchuk yang paling Sofiy sayang. Sofiy ada jugak Bear pemberian ayah dan Lotty (rakun)yang umi beli, tapi Sofiy tetap sayaaaaanggg Pinky ni jugak. Kalau belek-belek gambar-gambar Sofiy, banyak sangat gambar dengan Pinky.

Syarat-syarat penyertaan:
1. Wajib menjadi follower http://fantaghirolynn.blogspot.com/ dan http://alwzbemybaby.blogspot.com/

2. Buat 1 entry berkenaan contest ini dan pastikan ade link back ke http://fantaghirolynn.blogspot.com/ dan http://alwzbemybaby.blogspot.com/

3. Letak banner contest di dalam entry dan di tepi side bar blog anda; dan link back ke entry ini.

4. Terbuka kepada anak sendiri sahaja!
5. Letakkan SEKEPING sahaja gambar anak anda bersama buchuk mereka (tak kira la apa sahaja benda asalkan benda kesayangan mereka yang sentiasa dibawa ke mana². Contoh : bantal, bear, doll, selimut, toys etc) nyatakan juga nama dan umur anak anda..

6. Kelayakan umur peserta adalah dari 1 bulan hingga 4 tahun sahaja!

7. Submit link n3 anda pada di comment box entry ini sahaja.

8. Tarikh tutup adalah pada 25 Oktober 2010 jam 1 pm.


tengok tu, tidur pun tak lepaskan Pinky

Semoga anak umi membesar dengan penuh ceria, sihat dan gembira.

3 comments:

.::Lynn::. said...

epi Besday Sofiy..
LuLus.Gud LUCK!

Min Aina Ila Aina said...

tema kasih auntie Lynn...moga-moga bertuah la budak tayang body ni.hehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

syok titon nampak.. heheheh,
btw, gud luck !