Buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki (MMR) Stock Clearance!

Assalamualaikum w.b.t

Selamat melangkah ke bulan September. Kejap sungguh masa berlalukan. Bulan ini, kami pengedar Buku Mudahnya Menjemput Rezeki (MMR) dimaklumkan bahawa cetakan Buku Mini MMR yang akan datang akan dibuat sedikit pembaharuan, antaranya ialah adanya harga pada kulit buku. Selain itu, harga buku juga akan dinaikkan berbanding harga cetakan sedia ada. Sebenarnya dah banyak kali pihak MMR sebut-sebut tentang kenaikan harga berikutan kualiti buku (kertas dan warna) serta pertambahan muka surat, tetapi setiap kali cetakan, harga tidak jadi untuk dinaikkan. Namun kali ini nampaknya harga tersebut memang terpaksa dinaikkan.

Oleh itu, saya kini menawarkan PROMOSI JUALAN PENGHABISAN STOK untuk Buku Mini MMR. Harga Buku Mini cetakan sedia ada ini ialah RM2 per naskhah. Namun demikian, sudah tentu ada HARGA ISTIMEWA untuk anda yang membuat pembelian secara borong. Bagi tidak mengelirukan dan memudahkan pembaca semua, kuantiti yang layak untuk mendapat HARGA ISTIMEWA BORONG ialah pembelian 50 BUAH DAN KE ATAS. Promosi ini tertakluk selagi stok masih ada dan untuk makluman anda juga, stok Buku Mini MMR ini sangat terhad sekarang kerana semua pengedar juga perlu menunggu stok cetakan terbaru nanti.
Isi Kandungan Buku Mini MMR


Buku Mini MMR ini sangat sesuai dijadikan sebagai goodies atau doorgift bagi majlis-masjlis keraian seperti kenduri, majlis hari lahir, masjlis kesyukuran, seminar, bengkel, majlis tahlil dan bacaan Yaasin. Selain itu, Buku Mini MMR juga sangatlah molek jika disedekahkan atau diwakfkan kepada pihak surau dan masjid, rumah-rumah kebajikan, golongan gelandangan, dan rumah anak-anak yatim. Ramai juga peniaga yang membeli buku ini secara borong untuk menambah saham akhirat berniaga sambil berdakwah dengan menjadikan buku ini sebagai freegift kepada pelanggan yang membuat pembelian dengan mereka. In sha Allah, yakinlah bahawa pahala daripada setiap ilmu yang terkandung di dalam buku ini akan terus mengalir kepada anda yang memberi. Intipatinya dapat dilihat sebagaimana dalam brosur di atas.

UPDATE 24 SEPT 2014

Stok cetakan terkini Buku Mini MMR dah pun sampai pada 19 Sept 2014

Bagi anda yang telah pun menerima Buku Mini MMR ini di mana-mana majlis dan berhajat mendapatkan Buku Mudahnya Menjemput Rezeki versi penuh yang mengandungi 40 bab lengkap di dalamnya juga boleh menghubungi kami untuk mendapatkan naskhah anda. Harga Buku MMR versi penuh buat masa ini ialah RM 18 / RM 20 (Sbh/Srwk/Labuan) tidak termasuk kos pos.

Buku Mudahnya Menjemput Rezeki Versi Penuh RM18 / RM20 (Sbh/ Srwk/ Labuan)

Berminat mendapatkan Buku MMR dan Buku Mini MMR? 
Hubungi saya:

Puan Mai 
(MAIA Natural Resources)
SMS / WHATSAPP: 012-3302067
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina

*Bagi yang berminat mendapatkan buku ini secara self-pickup dan pembayaran tunai, kami berada di Bandar Seri Putra, Bangi. (Berdekatan KUIS, Bukit Mahkota, Bangi Lama, Stesen Komuter Bangi, UKM, Bandar Baru Bangi dan Kajang). Penghantaran melalui pos boleh dilakukan ke seluruh Malaysia, Sabah Sarawak dan negara-negara yang menerima perkhidmatan Pos Malaysia.

0 comments: