Buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki Cetakan Terkini (Ke-10) Ready Stock


Buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki Cetakan Terkini (Ke-10) Ready Stock


Assalamualaikum w.b.t

Salam pagi Isnin. Semoga minggu baru di Malaysia dijalani oleh rakyatnya dengan penuh semangat dan syukur. Dua hari di hujung minggu, blog ni tak terupdate. Memang kelemahan saya, kalau ada anak teruna tu di rumah, memang umi tak pandai nak komited buat kerja. Mesti layan dia je lebih. 

Ok, berbalik kepada tajuk entri. Sebagaimana yang saya uar-uarkan dalam entri yang lepas, Buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki akan dicetak untuk kali yang ke-10 dengan penambahbaikan dari kulit buku hinggalah ke isi kandungannya. "Kulit buku lebih berkualiti, cantik, dan nampak lebih korporat" kata Puan Nadiah, pengeluar Buku Mini MMR.

Alhamdulillah, 19 September hari tu, batch pertama cetakan terkini tersebut selamat sampai ke tangan saya. Disebabkan cetakan batch pertama adalah terhad kepada 10 ribu buah sahaja, jadi saya pun hanya dapat stok yang agak terhad. Namun alhamdulillah dapat juga restock. Seawal hari pertama sampai lagi dah ada yang beli dan tempah. Jadi, bagi anda yang berminat dan berhajat mendapatkan Buku Mini MMR ini terutama pembelian secara borong, saya sarankan anda hubungi kami dan buat tempahan secepat mungkin. Kali ini, yang merisik-risik pun bukan lagi dalam jumlah puluh-puluh buah tapi secara 100 buah dan ke atas. Saya agak ramai yang beli untuk tujuan dijadikan goodies sempena majlis / kenduri hujung tahun nanti. Konsep di kedai kami, siapa cepat buat pembayaran dia dapat. Harga Terkini Buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki:


Harga Pasaran: RM 2.70 / RM 3 (SS) sebuah
                           Saiz A6
                           69 halaman
                           Kulit dan muka surat dalaman berwarna
                           Kulit dengan cetakan spot UV dan tulisan timbul
                           Sedutan 6 bab daripada Buku MMR versi penuh dan beberapa bab
                           tambahan

Harga Borong: Pembelian 10 buah ke atas akan menikmati harga diskaun. Semakin tinggi kuantiti, semakin rendah harga yang kami tawarkan.

Permintaan adalah sangat-sangat laju, jadi hubungi kami hari ini sebelum kehabisan stok.

P/S: Kami juga mempunyai ready stock Buku Mudahnya Menjemput Rezeki Versi Penuh
Sebarang pertanyaan, boleh hubungi kami melalui mana-mana medium di bawah:

Puan Mai 
(MAIA Natural Resources)
PENGEDAR BUKU MMR
SMS / WA: 012 3302067
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina

*Bagi yang berminat mendapatkan buku ini secara self-pickup dan pembayaran tunai, kami berada di Bandar Seri Putra, Bangi. (Berdekatan KUIS, Bukit Mahkota, Bangi Lama, Nilai 3, Stesen Komuter Bangi, UKM, Bandar Baru Bangi dan Kajang). Penghantaran melalui pos boleh dilakukan ke seluruh Malaysia, Sabah Sarawak dan negara-negara yang menerima perkhidmatan Pos Malaysia.

0 comments: