PROMOSI BERGANDA SHAKLEE SEPTEMBER 2014: COLLAGEN POWDER DAN MEAL SHAKES


Shaklee (M) Sdn Bhd memang selalu buat kejutan dan suka menambah nilai belian pelanggan dan ahli-ahlinya. Selain kempen atau program-program insentif untuk ahli-ahli Shaklee, Shaklee juga menghargai para pelanggannya dengan promosi bulanan. Namun bulan September 2014 ini ada kelainan iaitu adanya PROMOSI BERGANDA! Ya, silalah percaya. 

Bulan September 2o14 ini dua produk yang terpilih untuk program promosi ialah SHAKLEE COLLAGEN POWDER (SCP) & MEAL SHAKES. Uniknya lagi, kalau selalu promosi bulanan mesti Buy 6 Free 1 tapi kali ni untuk Collagen promosi Buy 6 Free 1 manakala Meal Shakes pula Buy 3 Free 1. Memang promosi yang sangat-sangat best! Bagi peminat-peminat tegar Meal Shakes Shaklee, anda hanya perlu beli 3 kanister untuk memperolehi kanister percuma yang keempat. Sangat berbaloi dan menguntungkan.

Berapakah harga untuk promosi kedua-dua produk ini? 

Shaklee Collagen Powder (Beli 6 Percuma 1): RM1788, anda akan memperolehi satu kotak percuma bernilai RM298, keahlian Shaklee seumur hidup secara percuma bernilai RM75, dan juga rebat tunai yang akan diperolehi pada pertengahan Oktober 2014.

Shaklee Meal Shakes French Vanilla: RM 342 dan anda akan memperolehi satu kanister percuma bernilai RM 113.75.

Postage: Flat rate RM10 (semenanjung) / RM20 (Sabah, Sarawak & Labuan)


Kalau ada sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee, atau nak dapatkan produk Shaklee, boleh hubungi saya melalui mana-mana medium di bawah ye. Saya pengedar Shaklee yang sah.
Puan Mai (SID 918631)
SMS: 012 3302067
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina

*MAIA merupakan pengedar Shaklee yang sah dan menerima pembelian secara Cash on Delivery (COD) atau Self Pickup di kawasan Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota, Bangi Lama, KUIS, UKM dan Bandar Baru Bangi. Caj penghantaran akan dikenakan bergantung pada jarak kawasan. Penghantaran melalui pos boleh dibuat ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

0 comments: