Buku Mudahnya Menjemput Rezeki Ready Stock September 2014
Alhamdulillah

Saya baru je restock Buku Mudahnya Menjemput Rezeki versi penuh ni selepas permintaan yang tak putus-putus sejak sebelum hari raya Aildilfitri yang lepas. Sebelum ni saya rasa macam dah ramai orang kat Malaysia ni yang tahu dan memiliki buku yang unik ini, tapi rupa-rupanya masih ramai yang belum memilikinya. Ada yang yang masih belum tahu pun kewujudannya. Jadi, apa salahnya saya menjadi salah seorang yang mampu menyalurkan buku ini dengan mudah, iaitu pembelian secara online.

Tidak berhajat menulis panjang sebab sudah banyak info tentang buku ni saya tulis dalam entri-entri sebelum ni. Cuma klik saja bahagian kategori PERIBADI dan klik BUKU MMR untuk tahu lebih lanjut tentang buku ini. Apa yang pasti, Buku MMR ini sangatlah bagus, saya memang rekomen sangat-sangat paling tidak sebuah rumah ada sebuah buku ini. Buku ini membuka minda dan pemahaman kita tentang konsep rezeki, mengubah persepsi kita tentang bagaimana memperolehi rezeki, dan tentu-tentu saja mengubah perbuatan dan tindakan kita agar lebih mencintai dan bergantung kepada Si Pemberi rezeki tersebut, tindakan yang sebenarnya patut kita amalkan sejak dulu lagi, cumanya..jangan terkejut jika selepas membaca buku ini, segala amal perbuatan baik itu JADI MUDAH pada kita. Sebab itu saya gelar buku ini juga sebagai Buku Motivasi Beramal.

Buku ini bukan hanya dibaca sekali kemudian kita simpan. Tidak. Buku ini boleh dibaca berulang-kali TANPA JEMU. Bila baca banyak kali pun, tetap rasa macam baru baca, motivasinya tetap sama. Mengandungai 40 bab, dengan kualiti kertas dan kualiti kandungannya, buku ini SANGAT BERBALOI dimiliki. Harganya hanya RM18.00 /RM20.00 (Sabah, Sarawak, Labuan) tidak termasuk kos pos jika anda memilih untuk membuat pembelian melalui pos. Sebarang pertanyaan, boleh hubungi kami melalui mana-mana medium di bawah:

Puan Mai 
PENGEDAR BUKU MMR
SMS / WA: 012 3302067
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina

*Bagi yang berminat mendapatkan buku ini secara self-pickup dan pembayaran tunai, kami berada di Bandar Seri Putra, Bangi. (Berdekatan KUIS, Bukit Mahkota, Bangi Lama, Nilai 3, Stesen Komuter Bangi, UKM, Bandar Baru Bangi dan Kajang). Penghantaran melalui pos boleh dilakukan ke seluruh Malaysia, Sabah Sarawak dan negara-negara yang menerima perkhidmatan Pos Malaysia.

0 comments: