Tips Blogger: Blogging Dari Jiwa (Membeli Sambil Menderma)


SalwaSaleh.Com ialah satu penjenamaan blog dan aktiviti online yang sedang meningkat naik.
Pemilik blog tersebut. Puan Salwa telah mendokumenkan tips-tips blogging yang unik tetapi semua orang mampu miliki. Blogging Dari Jiwa, judul ebook tersebut.

Ebook ini telah dilancarkan pada 2015 dan sambutannya sangat baik.
Kini, Salwa bermurah hati memberi harga runtuh kepada sesiapa sahaja yang berminat, dan 100% hasil jualan akan didermakan kepada Adik Rayqal yang akan menjalani pembedahan pemindahan hati di Shanghai, China.

Adik Rayqal ialah anak saudara salah seorang sahabat sekolah menengah kami. Beliau sebelum ini dirawat di PPUKM Cheras, dan doktor di PPUKM jugalah yang mencadangkan agar pembedahan dilakukan di China. Bapa Adik Rayqal yang akan menderma hati beliau kepada anaknya.

Perbelanjaan perubatan, perjalanan, penginapan, serta rawatan susulan memerlukan belanja yang sangat besar, beratus-ratus ribu diperlukan. Marilah kita sama-sama bantu Adik Rayqal Kita tak tahu bilakah kita pula akan diuji. Sambil menderma, kita juga bakal mendapat ilmu-ilmu yang segar dan berguna daripada Puan Salwa.

Asbab blog beliau, Puan Salwa sudah beberapa kali menjadi tetamu undangan dalam beberapa slot bual biacara siaran TV Malaysia, Antaranya slot DIY, parenting dan terbaru #projekbegsekolah yang mendapat liputan beberapa buah stesen TV. 

Jangan tunggu lagi, cepat buat tempahan sementara harga runtuh ditawarkan. Anda boleh hubungi nombor telefon pada iklan di atas iaitu 019- 5558027 (Puan Salwa). Anda boleh beritahu anda dapat tahu tentang ebook ini di blog MAIA. Dia tahu la tu nanti:)

0 comments: