Accident!


Lebih kurang macam nilah aksi terbang saya semalam.hehe.

Saya accident semalam, kemalangan kecil saja. Belum sempat nak post entri tentang ujian JPJ motor minggu lepas, dah accident. kih kih kih. Sedang dalam proses pemulihan dan kuarantin di rumah. Nanti dah elok sikit dan boleh jalan dan ambik gambo lokasi kemalangan, saya story kat sini ye.

3 comments:

Suliana Sulaiman said...

owh..mujur takde pape yg serious..pesanan utk semua: hati-hati semasa memandu..(pesanan utk saya juga ngee)

.........cP~ said...

Salam.

Kemain gambar. Betul ke sampai macam tu? Kihkih..

Min Aina Ila Aina said...

Suliana: Serius tu tidakla tapi kurang upaya la untuk beberapa hari agaknya.

cP: Hahaha..kalau sebijik mcm dalam gambo tu sah sah la takleh nak update blog, dah berbalut kat hospital.hehe.