Doorgift Buku Mini Asmaul Husna Cantik dan Bermanfaat

Set Asmaul Husna + Kotak Emas + Tasbih Mini


Set Asmaul Husna + Kotak lutsinar + Tasbih Mini (dengan pelekat lutsinar)


Buku Mini Asmaul Husna ni sudah terjual puluhan ribu unit daripada kedai maya kami. Sejak design pertamanya yang hanya satu warna (turquoise) yang berbentuk leaflet dan ada sampul poket sampailah versi yang sekarang ni, berbentuk buku mini dan ada 9 pilihan rekaan corak dengan pakej kotak. Alhamdulillah, satu produk yang sentiasa ada permintaan dan menjadi pilihan ramai pelanggan untuk dijadikan doorgift majlis mereka. 

Buku Mini Asmaul Husna ini sesuai untuk majlis apa?

Sebenarnya, tidak ada had / syarat tertentu untuk jadikan Asmaul Husna sebagai hadiah. Semua majlis yang bermanfaat, boleh guna #bukuminiasmaulhusna #asmaulhusnamini ini sebagai cenderahati. Biasanya, pelanggan-pelanggan #bukumaia tempah buku mini ini untuk:

~Majlis khatam al-Qur'an
~Majlis pertunangan
~Majlis perkahwinan
~Majlis cukur jambul / berendoi
~Majlis doa selamat
~Majlis ilmu di masjid / surau
~Majlis ilmu di sekolah
~Hadiah perpisahan 
~Majlis hari lahir
~Waqaf

Pakej Buku Mini Asmaul Husna @Bukumaia

Sebagaimana yang boleh dilihat dalam gambar di atas, kami menawarkan 2 pakej lengkap Asmaul Husna dan juga pakej berasingan. 

1)Pakej Lengkap: Buku Mini Asmaul Husna + Kotak + Tasbih Mini

Pakej ini terdiri daripada buku mini Asmaul husna dengan corak-corak pilihan, (saya akan letak pilihan design di bawah), kotak (pilihan kotak coklat emas/perak ATAU kotak putih dengan plastik lutsinar) dan tasbih mini.

Untuk tempahan #tasbihmini, kami sangat menggalakkan tempahan dibuat lebih awal kerana tasbih ini handmade dan homemade oleh biz partner kami. Sekiranya mahu pilih warna tasbih atau tempahan kuantiti yang banyak, tempahan awal sangat digalakkan.

2) Pakej Buku Mini Asmaul Husna Berkotak: Buku Mini Asmaul Husna + kotak (pilihan 2 jenis kotak)

Pakej ini hanya mengandungi buku mini Asmaul Husna dan kotak sahaja, tanpa tasbih.

3) Buku Mini Asmaul Husna sahaja

Customized Nama

Kami juga mengambil tempahan pelekat lutsinar (transparent sticker) jika mahu customized nama atau sebarang ucapan pada doorgift anda. Contoh seperti dalam gambar Asmaul husna warna ungu di atas. Bolehlah letak nama pengantin dan tarikh majlis dan sebagainya.

Harga

Harga buku mini Asmaul husna ini adalah harga pembelian secara borong kuantiti minimum 50 unit. Oleh itu, harga adalah berbeza mengikut kuantiti tempahan. Harga juga tidak termasuk kos pos. Kos pos juga adalah mengikut berat tempahan. Untuk penjimatan, tempahan dengan kuantiti yang besar akan dipos menggunakan kurier. Jangan segan hubungi kami untuk sebarang pertanyaan, kami akan jawab dan layan anda secepat yang mungkin. Anda boleh tanya untuk survey harga dan sebagainya tidak semestinya anda terus beli:)

Design Terkini Buku Mini Asmaul Husna

Berikut ialah rekaan-rekaan (designs) terkini buku mini Asmaul Husna yang boleh dipilih. Corak boleh campur-campur:)
Jika ada pertanyaan / ingin buat tempahan, boleh hubungi kami melalui medium di bawah:

Mai,

SMS/WHATSAPP/TELEGRAM: 012 3302067 (Mai) - untuk respons segera
FACEBOOK FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina
FACEBOOK PERIBADI: Maizura Osman
INSTAGRAM: @bukumaia


ATAU

Tinggalkan komen anda dalam ruangan komen di bawah beserta nama, no telefon / emel untuk kami hubungi semula.

0 comments: