Pengeposan Terakhir Sebelum Cuti Hari Raya Aidilfitri


Sebagaimana notis yang dikeluarkan oleh Poslaju National Courier di atas, penghantaran kami juga akan berakhir pada 3 Ogos 2013. Namun demikian, jika anda bersetuju untuk menerima barangan tempahan anda selepas cuti hari raya, penghantaran akan dibuat selepas tarikh tersebut. 

Walau bagaimanapun, tempahan yang diatur terus dengan Shaklee Malaysia adalah berbeza dan tidak tertakluk pada jadual di atas. 

Jadi, cepat-cepat buat tempahan anda beserta bayaran agar barangan anda akan sampai di tangan sebelum cuti hari raya. 

Update

Kami masih membuka pembelian Shaklee secara Cash On Delivery (COD) atau self pick-up di kawasan Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota dan Bangi lama untuk hari ini 6 Ogos 2013 dan 7 Ogos 2013 (siang sahaja). Selepas itu MAIA akan bercuti sempena Hari Raya Aidilfitri sehingga 10 Ogos 2013. Sepanjang tempoh itu, pertanyaan dan consultation diterima tetapi tiada penghantaran dibuat.


Pertanyaan? Hubungi:

MAIA (SID 918631)
SMS: 012 3302067
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina

* MAIA merupakan pengedar Shaklee yang sah dan menerima pembelian secara Cash on Delivery (COD) atau Self Pickup di kawasan Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota, Bangi Lama, KUIS, UKM dan Bandar Baru Bangi. Caj penghantaran akan dikenakan bergantung pada jarak kawasan. Penghantaran melalui pos boleh dibuat ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

0 comments: