Ramadhan Kareem -- Selamat menyambut Ramadhan buat Sahabat MAIA.


Ramadhan Kareem. Selamat menyambut Ramadhan saya ucapkan buat semua Sahabat MAIA. Selamat bertarawih malam ini dan berpuasa esok hari. Sama-sama kita gandakan amalan baik di bulan yang mulia ini, mudah-mudahan ganjarannya juga berganda-ganda. Saya juga mendoakan agar sahabat-sahabat semua dikurniakan kesihatan yang baik sepanjang menjalani ibadah puasa dan ibadah-ibadah lain di bulan Ramadhan ini. Bagi pelanggan-pelanggan MAIA yang ada kemusykilan berkenaan jadual pengambilan di bulan puasa, jangan segan untuk hubungi kami. Secara ringkasnya, jadual berubah begini:

Suplemen Yang Diambil:

Selepas Sarapan                                                          TUKAR -----> Selepas Berbuka
Selepas Makan Tengahari & Makan Malam     TUKAR -----> Selepas Tarawih / Moreh
Sebelum Tidur                                                                TUKAR -----> Selepas Sahur


Sepanjang Ramadhan ini Kedai Online MAIA tetap beroperasi seperti biasa, cuma sedikit perubahan pada waktu-waktu COD atau Sel Pickup sahaja. Pengeposan adalah ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Pertanyaan? Hubungi:

MAIA (SID 918631)
SMS: 012 3302067
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina

* MAIA merupakan pengedar Shaklee yang sah dan menerima pembelian secara Cash on Delivery (COD) atau Self Pickup di kawasan Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota, Bangi Lama, KUIS, UKM dan Bandar Baru Bangi. Caj penghantaran akan dikenakan bergantung pada jarak kawasan. Penghantaran melalui pos boleh dibuat ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

0 comments: