Tanda Punca-punca Masalah Kulit Di Muka


Klik imej untuk paparan lebih jelas

PENAWAR CARA SHAKLEE

Setiap punca yang dinyatakan di atas adalah disebabkan oleh masalah dalaman dan masalah pemakanan dan gaya hidup. Untuk itu, penyelesaian bagi masalah ini bermula daripada diri kita sendiri. 

Zone 1 & 2 : Biasanya jerawat pasir la kan yang tumbuh di kawasan ini. Seperti dinyatakan di atas, lebihkan air dan sayur-sayuran. Anda boleh juga mengambil Performance Drink untuk menghidrasikan badan.

Zone 3 : Anda boleh ambil Dtx Complex suplemen khusus untuk hati bagi membantu kesihatan hati anda.

Zone 4 & 10 dan 6 & 8 : Anda harus berehat, kurangkan makanan yang tidak berkhasiat. Lebihkan pengambilan air kosong atau Performance Drink. Jika anda susah untuk tidur, OsteMatrix mungkin dapat membantu anda.

Zone 5 & 9 : Berhenti merokok dan elakkan menjadi perokok pasif, iaitu menyedut asap rokok orang lain. Bahagian bawah pipi yang bermasalah juga mungkin menunjukkan masalah gigi dan gusi. Vitamin C sangat baik untuk kesihatan gusi.

Zone 7 : Jantung. Masalah kulit pada kawasan ini mungkin menandakan masalah tekanan darah. Jika tekanan darah anda tinggi, Omega Guard, B-Complex dan OsteMatrix sesuai untuk mengawal tekanan darah anda. Manakala jika tekanan darah anda rendah, anda memerlukan Vita-lea iron Formula dan Performance Drink.

Zone 12 : Anda ada masalah perut dan penghadaman. Perut anda mungkin dipenuhi toksin. Untuk mengatasi masalah ini, ejen detoks seperti Herb-lax, Alfalfa Complex, Garlic Complex dan Peppermint-Ginger Plus adalah pilihan terbaik. Tidak mahu semua? Kami akan cadangkan apa yang terbaik untuk anda. Jangan lupa detoks hanya boleh berjalan lancar jika anda minum air dalam kadar yang mencukupi.

Zone 11 & 13 : Masalah hormon dan stres. Untuk stres, anda perlukan vitamin anti-stres iaitu B-Complex dan untuk menyeimbangkan hormon sekaligus mencantikkan kulit, GLA Complex adalah penyelamat anda. (GLA Complex sedang promosi Jun 2013 ini. Jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan harga yang sangat berbaloi!)

Zone 14 : Anda mungkin dijangkiti bakteria. Anda perlukan Vitamin C, Zinc dan Nutriferon untuk imuniti. Vita-lea untuk nutrien lengkap A-Z dan Performance Drink membantu anda kekal hidrat.

Pertanyaan? Hubungi:

MAIA (SID 918631)
SMS: 012 3302067
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina

* MAIA merupakan pengedar Shaklee yang sah dan menerima pembelian secara Cash on Delivery (COD) atau Self Pickup di kawasan Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota, Bangi Lama, KUIS, UKM dan Bandar Baru Bangi. Caj penghantaran akan dikenakan bergantung pada jarak kawasan. Penghantaran melalui pos boleh dibuat ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.
0 comments: