Last Call Promosi GLA Julai 2013: Senggugut, Ingin Hamil, Masalah Jerawat, Menopause

Hampir 5 petang 31 Julai 2013.Masih ada beberapa jam sebelum 12 tengah malam. Masih sempat nak buat tempahan GLA Complex yang superb. Jangan lepaskan peluang ini sebab esok-esok dah tak dapat harga runtuh sebegini lagi. Jangan risau untuk beli lebih kerana GLA ialah suplemen yang hebat untuk wanita. Setiap wanita akan menghadapi saat-saat kritikal setiap bulan, GLA akan bantu anda menempuhinya dengan penuh ceria. Tak perlu lagi nak sakit-sakit badan, nak moody-moody malah nak guling-guling akibat senggugut. 

Sedang berusaha untuk hamil? 

Biarkan GLA bantu anda untuk besarkan peratus kemungkinan anda hamil. GLA Complex mengandungi gamma linolenik asid yang membantu wanita hasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti, yang juga dikenali sebagai "Mukus serviks putih telur (egg white cervical mucus)". Cecair serviks jenis ini sangat subur, nipis, berair, cerah & likat, dan sangat2 membantu sperma berenang terus ke uterus, dan terus laki ke Tiub Fallopio, yang seterusnya berenang ke telur (ovum). Tambahan, cecair serviks yang sangat subur ini juga akan bantu sperma hidup lebih lama iaitu sehingga 5 hari di dalam Tiub Fallopio, yang mana akan membantu proses persenyawaan walaupun anda tidak melakukan hubungan seksual semasa si isteri sedang subur (waktu ovulasi).

Kami akan guide anda cara pengambilannya kerana untuk hamil, pengambilannya adalah sedikit berbeza.

Masalah Jerawat?

Masalah jerawat akibat ketidakseimbangan hormon sangat sesuai diredakan dengan GLA Complex. Ia mengawal atur hormon dalam badan dengan baik sekaligus mengurangkan malah membantu kulit anda lebih cantik dan licin

Menopause?

Satu perkataan yang agak membimbangkan para wanita yang mula meningkat usia. Menopause merupakan fasa yang kritikal tetapi sering tidak difahami oleh orang sekeliling hatta pasangan sendiri. Oleh itu, biarkan GLA bantu anda menghadapi masa-masa ini. Hormon akan dikawalatur agar proses itu tidak menyusahkan anda.

Jadi, apa tunggu lagi? Dapatkan GLA Complex sementara promosi masih berlangsung dengan harga yang sangat berbaloi. Oh ye..anda tidak perlu beli sampai 6 untuk dapatkan harga jimat.


** Disclaimer
This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases. This product is just a supplement to help you stay healthy.


Pertanyaan? Hubungi:


MAIA (SID 918631)
SMS: 012 3302067
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina

* MAIA merupakan pengedar Shaklee yang sah dan menerima pembelian secara Cash on Delivery (COD) atau Self Pickup di kawasan Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota, Bangi Lama, KUIS, UKM dan Bandar Baru Bangi. Caj penghantaran akan dikenakan bergantung pada jarak kawasan. Penghantaran melalui pos boleh dibuat ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

0 comments: