Shaklee Vivix: Kesannya Sangat Pantas Seawal 2 Minit Pengambilan

Assalamualaikum kepada semua pembaca MAIA,

Wah, Januari dipanaskan dengan promosi Vivix Buy 6 Free 1. Yang tak pernah cuba masa inilah nak cuba Vivix yang diuar-uarkan sangat hebat kesannya ni. Mana tidaknya, Vivix bertindak dari peringkat selular, memperbaiki sel-sel dan DNA tubuh badan. Pendek kata, macam MAKE OVER diri anda semula secara fizikal.

Ramai yang dah tau khasiat Vivix ni, secara ringkasnya Vivix merupakan suplemen ALL IN ONE, merangkumi dalaman dan luaran. Apa yang Vivix mampu buat?

# Membantu pesakit kronik seperti stroke, kanser, hypertension dan diabetis. (Ini telah terbukti dengan testimoni)
# Awet muda (ramai wanita suka dengan kesannya yang ini)
# Membantu berhenti merokok (saya akan kongsi testimoni seseorang yang berjaya berhenti merokok)
# Menurunkan berat badan 
# Mencantikkan kulit, memudarkan jeragat
# Membantu masalah ketidaksuburan suami isteri
# Masalah sendi
# Suplemen untuk pesakit SLE (dapatkan nasihat doktor anda sebelum mengambil sebarang suplemen)
# Memberikan tenaga segera untuk mereka yang aktif sepanjang hari
# Mengatasi masalah ketumbuhan dalam badan - fibroid, cyst

Saya nak kongsikan beberapa testimoni tentang betapa pantasnya Vivix memberi reaksi pada tubuh.


Inilah antara kesan awal Vivix, anda boleh baca sendiri bagaimana Vivix bertindak seawal 2 minit selepas pengambilannya. Sangat sesuai buat mereka yang nak menguruskan badan, kan?
Inilah antara pelanggan merangkap biz partner kami yang sudah tak mahu berpaling daripada Vivix lagi. Sudah jatuh cinta gitukan? Maklumlah 4 hari dah nampak kesan pada kulit.


Mengapa Vivix mampu mengecutkan fibroid? Kerana Vivix punya fungsi sebagai anti growth. Kerana itulah juga ibu hamil, ibu menyusu dan kanak-kanak berumur 12 tahun ke bawah tidak digalakkan mengambil Vivix. Begitu juga dengan pesakit kanser yang menjalani kimoterapi. Ini kerana Vivix dan kimoterapi akan menganggu satu sama lain.

Doktor juga sarankan Vivix, kerana manfaatnya yang 10x lebih kuat daripada resveratrol. 


** Disclaimer
This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases. This product is just a supplement to help you stay healthy.


MAIA (SID 918631)
SMS: 012 3302067
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina

* MAIA merupakan pengedar Shaklee yang sah dan menerima pembelian secara Cash on Delivery (COD) atau Self Pickup di kawasan Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota, Bangi Lama, KUIS, UKM dan Bandar Baru Bangi. Caj penghantaran akan dikenakan bergantung pada jarak kawasan. Penghantaran melalui pos boleh dibuat ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.


0 comments: