Buku Terbaru Ustaz Fathuri: Allah Tempat Meminta

Buku Baru Ustaz Fathuri: Allah Tempat MemintaAlhamdulillah, 
Buku yang ditunggu-tunggu telah pun selamat dilancar dan diterbitkan. Ramai yang ternanti-nanti buah tangan terbaru Ustaz Fathuri selepas Buku Mudahnya Menjemput Rezeki (MMR) menjadi fenomena di seluruh Malaysia malah ke luar negara. Buku MMR selain jadi best seller, juga mendapat anugerah daripada MPH Bookstore.

Istimewanya, buku Allah Tempat Meminta (ATM) ini merupakan koloborasi Ustaz bersama 40 penulis jemputan yang juga warga MMR (follower page MMR). Buku ini pada asalnya merupakan satu usaha Ustaz untuk menghimpunkan kisah-kisah benar berkenaan rezeki terutamanya bagi mereka yang sudah merasai sendiri kelazatan MMR itu. Buku yang pada mulanya ingin dijudulkan sebagai 40 Kisah MMR itu kemudiannya dirombak dan diperkemas semula oleh team pengurusan PRMMR (Program Realiti MMR) sehingga terhasilnya buku ATM yang kita lihat di atas ini. Masih berkonsepkan koleksi kisah benar, buku ini turut hadir bersama modul MMR untuk diamalkan oleh pembacanya. Bak kata pengurus MMR Creative, Puan Onny,  menghasilkan sebuah buku mungkin mudah, namun menghasilkan bahan bacaan yang bermanfaat tidaklah mudah.Semoga buku ini juga akan menjadi satu wasilah dakwah buat masyarakat keseluruhannya. Dengan itu, saya sebagai salah seorang pengedar MMR, kali ini menghulur tangan sekali lagi untuk menjadi penyampai buku ATM ini. Telah pun terpilih, alhamdulillah dan telah pun membuat tempahan, in sha Allah stok buku ATM akan saya terima dalam tempoh 10 hari lagi. Begitu maklum penerbit.

Jadi, bagi pembaca MAIA yang mana berhajat menjadi orang-orang terawal menatap dan membaca buku ATM ini, saya buka pre-order. Boleh hubungi saya melalui medium yang saya sertakan di bawah nanti. Oh ya..harga buku Allah Tempat Meminta (ATM) ini ialah RM18/ RM20 (SS) sama dengan harga buku MMR. In sha Allah, buku ATM ini juga ada buku mininya dengan harga RM2.90 senaskhah. Bagaimanapun, saya belum lagi dapat gambar buku mini ATM ini. Harap anda semua bersabar. 

UPDATE 11 Feb 2015Alhamdulillah, stok telah tiba Jumaat lepas dan hari ini (Rabu) stok buku Allah Tempat Meminta telah tinggal tak sampai 10 buah sahaja. Sambutan memang menakjubkan. Saya telah restock dan in sha Allah stok baru akan tiba dalam minggu ini juga. Jadi, bagi yang berhajat cepat-cepat order sebelum kehabisan stok lagi. Dengar khabar, berikutan masalah cetakan sebelum ini, Ustaz Fathuri meminta cetakan kedua ditangguhkan buat sementara waktu sehingga beliau tiba di tanah air daripada permusafiran. Harap-harap tidaklah sampai terputus bekalan sebab masih ramai lagi yang ingin mendapatkan buku fenomena 2015 ini.

Anda boleh dapatkan Buku MMR dan ATM versi penuh atau versi mini daripada kami dengan menghubungi saya melalui mana-mana medium di bawah: 

Puan Mai 
(MAIA Natural Resources)
PENGEDAR BUKU MMR
PENYAMPAI BUKU ATM 
SMS / WA / TELEGRAM: 012 3302067
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina

 
*Bagi yang berminat mendapatkan buku ini secara self-pickup dan pembayaran tunai, kami berada di Bandar Seri Putra, Bangi. (Berdekatan KUIS, Bukit Mahkota, Bangi Lama, Nilai 3, Stesen Komuter Bangi, UKM, Bandar Baru Bangi dan Kajang). Penghantaran melalui pos boleh dilakukan ke seluruh Malaysia, Sabah Sarawak dan negara-negara yang menerima perkhidmatan Pos Malaysia.

0 comments: