5 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

5 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee


Assalamualaikum pembaca MAIA yang saya sayangi,

Dalam entri terdahulu saya ada cerita tentang peluang menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA. Ya, entri kali ni kira menunaikan janji untuk bercerita tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee pula. Apabila anda mendaftar keahlian dengan mana-mana kumpulan, kelab, organisasi mahupun syarikat jualan langsung, tentu ada keistimewaan eksklusif untuk anda sebagai ahli berdaftar. Begitu juga dengan Shaklee, ada banyak kelebihan yang ditawarkan.


Kenapa Ramai Sangat Yang Mendaftar Ahli Shaklee?


Harga Istimewa

Dengan mendaftar keahlian, anda berhak mendapat harga istimewa bagi produk Shaklee dengan penjimatan sehingga 15% - 20% daripada harga pasaran. Banyak yang anda boleh jimat dengan peratusan tersebut. Eksklusif untuk ahli berdaftar Shaklee (M) sahaja.

Akaun Shaklee Sendiri

Sebaik sahaja anda didaftarkan, anda akan punya sebuah akaun Shaklee anda sendiri. Jadi, tidak perlu lagi mengharapkan sesiapa untuk membuat pembelian. Kini sistem Shaklee sudah up to date, semuanya diakses secara online sahaja. Sangat mudah, tak perlu pun menjejak kaki ke mana-mana branch Shaklee. Dalam akaun tersebut juga terdapat pelbagai maklumat terkini berkenaan Shaklee untuk anda.

'Member Login' menu (atas, kanan) khas untuk ahli Shaklee

Jemputan Khas ke Acara Shaklee

Shaklee (M) merupakan sebuah syarikat yang aktif, mesra dan mengambil berat akan ahli-ahlinya. Anda bakal menerima pelbagai jemputan untuk menghadiri acara anjuran Shaklee sama ada Ceramah Kesihatan, Bengkel Nutrisi (beserta sijil), Seminar Perniagaan, Sambutan Perayaan, Konferens Kebangsaan, Sambutan Keraian dan Penyampaian Anugerah.





Bonus

Ramai yang berminat dengan bonus ini walaupun belum berminat untuk berbisnes. Usah bimbang, bonus tunai Shaklee bukan hanya untuk yang berbisnes sahaja sebaliknya diberikan kepada ahli yang layak mengikut mata ganjaran (unit value) pembelian setiap bulan. Jika anda membuat pembelian pada kadar minima tertentu setiap bulan, bonus tunai tersebut tentunya milik anda!

Peluang Jana Pendapatan / Bonus Kereta/ Percutian @ Umrah

Sekali anda mendaftar sebagai ahli Shaklee, anda sudah pun menggenggam kunci untuk melangkah ke dunia perniagaan tanpa perlu pening memikirkan produk apa yang mahu diniagakan, bagaimana sistemnya dan siapa pelanggannya. Shaklee sudah menyediakannya untuk anda. Anda hanya perlu melangkah untuk bermula. Ternyata produk, sistem dan sokongan dalam bisnes Shaklee telah mantap. Jika anda serius dan bersungguh-sungguh, pendapatan tambahan yang lumayan, bonus kereta dan percutian @ umrah in sha Allah akan anda nikmati.

Award my Master, Master Arnie & suami

***
Cabaran Blogging bersama GenkiMomma, SihatCantik4u, Ceria With Me & GenkiBaribari

***


Ingin dapatkan produk Shaklee, atau mendaftar keahlian Shaklee, boleh hubungi kami melalui mana-mana medium di bawah:

Puan Mai (SID 918631)

MAIA Natural Resources
SMS: 012 3302067
EMEL: minaina_ilaaina@yahoo.com
FB FANPAGE: Min-Aina-Ila-Aina

*MAIA merupakan pengedar Shaklee yang sah dan menerima pembelian secara Cash on Delivery (COD) atau Self Pickup di kawasan Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota, Bangi Lama, KUIS, UKM dan Bandar Baru Bangi. Caj penghantaran akan dikenakan bergantung pada jarak kawasan. Penghantaran melalui pos boleh dibuat ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

6 comments:

Noriza MiracleVitamins said...

Best bila dijemput ke acara shaklee kan?

Arnie GenkiMomma said...

Tahniah Mai dah complete Cabaran Blogging!!!

Boleh bersalin dengan tenang lepas nie, ekeke... :)

blogger lelaki said...

vitamin shaklee bagus untuk kesihatan dan juga telah banyak menbantu kau wanita berjaya dalam bisnes bagi menambah pendapatan

Noriza MiracleVitamins said...

Setuju sangat dengan kelebihan jadi ahli shaklee ni. Selain vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ia juga membuka peluang kepada ramai surirumah untuk menjana pendapatan sampingan

Tuty Mychibibox said...

hebatlah mai..dah sarat pun masih berjaya complete cabaran..caiyok..

jemputan ke macam-macam acara tu best kan?? terasa ala2 retis jemputan lak

Min Aina Ila Aina said...

Masin mulut Kak Arnie,29hb jugak bersalin. Alhamdulillah sempat hbs cabaran. Baby GenkiBloggers ni.ekeke.