Kordial Habbatus Sauda

Saya baru je mencuba kordial ni, dan saya suka dengan rasa dan aromanya..sedaaap. Kalau minum masa cuaca panas tenga hari, memang rasa segar je. Bubuh sikit je kordial sebab memang dah manis, kemudian tuang air masak atau air sejuk peti ais tu. Satu tumbler sekali minum je. Kat ofis sekarang tak payah beli air dah.




Sebelum ni saya minum kordial Roselle ni, tapi nampaknya Habbatus Sauda lebih memikat. Cubalah.

6 comments:

Alang said...

best sudah cuba boleh lihat http://kordial-habbatus-sauda.blogspot.com untuk pesanan

Zaujaien said...

betul tu...rasa die memang sedap.. baik utk kesihatan gak..masalah pernafasan sy pun berkurang..lenguh2 pun hilang..sy stokis/pengedar kordial habbatus-sawda kat BANGI.. siapa berminat boleh hubungi sy..012-9277100 atau email sy kt fizahids@yahoo.com..utk maklumat lanjut bleh cari kat facebook sy..search: fizahid's works.. TQ..n selamat mencuba:)

Min Aina Ila Aina said...

Zaujaien: Kat Bangi kat mana ye. Saya di UKM. Dulu di unikeb ni ada org jual sekarang dah takde tautau nak cari di mana.

Zaujaien said...

Saya kat Seksyen 5,west country, Bangi.. Kalau nak saya bleh tolong hantarkan... cik/pn. duk mane ye?..bleh contact saya 012-9277100..

Fizahid's Shoppe said...

Salam..kalo nak kordial habbatus sauda rozas ni sms/call sy k...012-9277100.. sy duk seksyen 5 bangi je.. feel free to visit our blog www.fizahidshoppe.blogspot.com..tq..wassalam^^

Min Aina Ila Aina said...

Ok, terima kasih Fizahid. Nanti kalau saya nak beli saya contact ye.terima kasih sekali lagi, west country dekat je dengan ukm ni.